zondag 17 januari 2010

Even een kleine update....

We zitten opeens alweer in de 2e helft van januari! Wat gaat dat ongelovelijk snel.
Dit weekend de verjaardag gevierd van m'n oudste, Lilianne. Twintig jaar! Ook dat gaat waanzinnig hard. Ik ben nog steeds niet klaar met de layout van haar galafeest bij haar eindexamen vorig jaar. Dat komt natuurlijk ook omdat ik het elke keer niet goed genoeg vind.
Wel vorige week een leuke gemaakt voor mijn broer. Ook hij is jarig geweest. De achtergrond is een foto van een hoekje in de achtertuin na de eerste sneeuwval eind december. Alles een beetje bewerkt in GIMP.
Met dank aan Mystique Designs
en natuurlijk Binty Designs voor de alpha's:
MD,  http://mystiquedesigns.blogspot.com/
BD,   http://bintysscrapbooks.blogspot.com/








zondag 3 januari 2010

Happy New Year!!!

Ik wens iedereen een heerlijk nieuwjaar toe, met vooral veel gezondheid en liefde.
De afgelopen twee weken zijn weer voorbij gevlogen. We hebben ,bewust en onbewust, heel rustig aan gedaan. Mijn oudste dochter, Lilianne, is een week voor kerst flink ziek geworden en na een paar dagen, toen ze maar niet beter werd, bleek dat ze een longontsteking had opgelopen. Ze is nu nog herstellende. Gelukkig maar dat we dus niet zoveel gepland hadden. We hebben twee heerlijke kerstdagen gehad met het hele gezin, waar zij gelukkig ook wel van kon genieten ook al bracht ze de meeste tijd liggend op de bank door.
De jaarwisseling hebben Dave, Justin en Merel vrolijk uit geknald terwijl Lilianne en ik binnen de hond onder controle probeerden te houden. We hadden van de dierenarts pilletjes gekregen die hem rustig moesten houden, maar het tegenovergestelde was het resultaat! Terwijl hij wankelend op z'n poten door de kamer sjeesde, had hij alle besef van discipline verloren en vrat onder onze neus de stukken paté en kaas van de tafel!


Toch ook nog gezellig wat kunnen scrappen deze weken, maar dan digitaal. Ik denk dat ik maar ga sparen voor een nieuwe, goede, printer want het lijkt me geweldig om bepaalde werkjes te kunnen uitprinten.
Dit is er één van.





Met dank aan de volgende mensen voor de schitterende materialen:
http://www.crazedscreations.blogspot.com/   email:crazy24hoursaday@gmail.com
Binty Designs,  http://bintysscrapbooks.blogspot.com/  email: bintydesigns@hotmail.com
http://mh51.blogspot.com/